شرایط درست نگهداری خاویار | مدت ماندگاری خاویار
آنچه در این مقاله می خوانید ....
شرایط درست برای نگهداری خاویار | مدت ماندگاری خاویار بر اساس زمان تولید روی بستهبندی درج می شود. اما شرایط و دما برای نگهداری خاویار مهم است. نگهداری خاویار باید به گونه ای باشد که در مدت زمان مشخص شده، خاویار دچار خرابی و یا فاسد شدن نشود.
شرایط درست برای نگهداری خاویار چگونه است؟
خاویار به عنوان یک خوراکی ای ارزشمند و خاص در تمام جهان شناخته شده که از خواص و ارزش غذایی بالایی برخوردار است. انواع خاویار ایرانی جز بهترین و با کیفیت ترین خاویار های در جهان شناخته می شود. یکی از دغدغه های خریداران و طرفداران خاویار شیوه و شرایط درست برای نگهداری خاویار است. مهم ترین امر برای نگهداری خاوبار دمای مناسب آن است. البته که نوع ظرف برای نگهداری خاویار نیز بیار مهم است. اگر قوطی یا ظرف سرو خاویار مناسب نباشد می تواند به کیفیت خاویار آسیب بزند. همچنین اگر خاویار در مرکز فروش، در زمان ارسال و یا وقتی به دست خریدار می رسد به درستی نگهداری نشود، ممکن است خاویار قبل از زمان مشخص شده خراب و فاسد می شود.
کارهایی که برای ماندگاری خاویار باید بکنیم!
خاویار شرایط نگهداری خاصی دارد و باید در دما و در ظروف مناسب نگهداری شود. خاویار باید در دمای مناسب، در ظروف استاندارد نگهداری شوند. دچار به عنوان مثال خاویار در شرکت و مراکز فروش در یخچال های مخصوص با دمای بین ۳- الی ۰ درجه نگهداری می شوند. در زمان ارسال خاویار را پس از قرار دادن در فوم باکس (یونولیت)، در کنار یخ های ژله ای قرار می دهند تا خاویار با بهترین کیفیت به دست شما عزیزان برسد. همچنین زمانی که خاویار به دست شما می رسد باید یک سری نکات را رعایت کنید.
ماندگاری خاویار در یخچال|مناسب ترین دما
به طور کل دمای مناسب نگهداری خاویار که پیشنهاد می شود یخچال ها برای نگهداری این دما را داشته باشند، بین ۳- الی ۳+ درجه است. البته بعد از خرید محصول خاویاری شما می توانید برای نگهداری آن، از یخچال های معمولی استفاده کنید ولی لازم به رعایت یک سری نکات است. خاویار را با چند تکه یخ و یا قالب یخی در یخچال قرار دهید تا دمای مطلوبی را پیدا کند. لازم به ذکر است که به هیچ عنوان نباید خاویار را در فریزر گذاشت و فیریز کرد. اگر خاویار فیریز شود، بعد از آب شدن یخ خاویار، هیچ خواص و کیفیتی باقی نمی مانند.
ظروف نگهداری خاویار
علاوه بر دمای مناسب برای نگهداری خاویارف در زمن سرو ظروفی که به کار میبریم بسیار مهم هستند. این ظروف باید طوری باشد که در طعم و کیفیت خاویار تغییر ایجاد نکند. جالب است بدانید اگر خاویار در ظروفی که جنسشان استیل است به عنوان مثال قاشق استیل، نباید نگهداری یا سرو شود. برای نگهداری و یا سرو خاویار می توان آن را در ظروف شیشه ای، چوبی و یا پلاستیکی سرو و یا نگهداری کرد. شرکت رایبد خاویار با بستهبندی خاویار در قوطی های شیشه ای و فلزی بهترین خاویار های ایرانی را در اختیار شما عزیزان برای خرید می گذارد.
تاریخ انقضا خاویار با بستهبندی
خاویار ها با توجه به وزنشان دو نوع بستهبندی دارند. بستهبندی ریپک و بستهبندی اورجینال! بستهبندی های ریپک برای خاویار هایی با وزن کم یعنی گرمی هستند و مدت ماندگاری خاویار با این بستهبندی حدودا ۶ ماه است. اما مدت ماندگاری خاویار در بستهبندی های اورجینال بیشتر و بین ۹ الی ۱۲ ماه می باشد. لازم به ذکر است که بستهبندی های اورجینال برای خاویار هایی با وزن های کیلویی ست. تمامی قوطی خاویار اصل تاریخ انقضا آنها درج شده. اگر بر روی قوطی خاویاری تاریخ انقضا خاویار نباشد ممکن است آن خاویار تقلبی باشد. البته وقتی پلمپ درب خاویار باز شود خاویار تنها زمان محدودی بین یک هفته تا ۱۰ روز ماندگاری دارد. شما می توانید برای خرید خاویار اصل یرانی با کیفیت عالی با ما در رایبد خاویار در ارتباط باشید.
تاریخ انقضا خاویار بعد از باز شدن درب
همانطور که می دانید بر روی قوطی تمامی خاویار های اصل تاریخ انقضا آنها درج شده. اما این تاریخ برای زمانی ست که پس از خرید درب خاویار را باز نکنید. اگر درب خاویار را باز کنید خاویار ماندگاری یک هفته الی ۱۰ روزه را دارد. می توان گفت بعد از این زمان خاویار کیفیت اولیه خود را از دست می دهد و طعم و خواص بی نیر آن کمتر می شود. شما می توانید برای نگهداری خاویار در این ده روز آن را در یخچال و در کنار قالب یخ قرار دهید. خاویار های ایرانی از خواص و فواید بسیار عالی ای برخوردار هستند که نگهداری درست باعث حفظ کیفیت و خواص آن می شود. شما می توانید با خرید خاویار اصل ایرانی از خواص آن بهره مند شوید.
چطور بفهمیم خاویار فاسد شده؟
خاویار ها تاریخ انقضا دارند. اگر خاویار درست نگهداری شود دچار خرابی نمی شود. اما اگر درب خاویار را باز کنید زمان محدودی ماندگاری دارد که برای فاسد نشدن لازم است نکاتی را رعایت کنید. خاویار خراب شده کپک می زندو مزه اش تغییر پیدا می کند. خاویار خراب طعم تلخی، ترشی و یا طعمی شبیه به ماهی دارد. شما می توانید برای خرید بهترین خاویار های ایرانی به سایت و یا نمایندگی های رایبد خاویار در سراسر کشور مراجعه کنید.