صادرات گوشت ماهی خاویاری به اسپانیا
آنچه در این مقاله می خوانید ....
ماهی خاویاری دارای انواع مختلفی می باشد. صادرات گوشت ماهی خاویاری به اسپانیا نیز صورت می پذیرد. از ایران صادرات گوشت ماهی خاویاری به کشور اسپانیا انجام می گیرد. گوشت ماهی خاویاری بسیار مقوی و مفید می باشد. ماهی بلوگا یا همان فیل ماهی معروف ترین ماهی خاویاری دریای خزر می باشد که هم خاویار و هم گوشت ماهی بلوگا همان گونه که اشاره شد به کشور اسپانیا صادر می گردد. اسپانیا و تمام نقاط ایران و جهان خواستار گوشت و خاویار فیل ماهی هستند.
صادرات گوشت ماهی خاویاری به اسپانیا
فیل ماهی از ماهیان بسیار گرانبها و به بیانی دیگر، گرانبهاترین ماهی جهان است. خاویار حاصل از آن گرانترین نوع خاویار به نسبت سایر خاویارها میباشد. گوشت فیل ماهی نیز به صورت تازه، یخ زده یا دودی فروخته میشود و همچنین گوشت فیل ماهی به اسپانیا نیز صادر می شود.۶۳ درصد وزن بدن این ماهی قابل خوردن است. گوشت تازه آن ۶/۷ درصد و خاویار آن ۲۵/۹ درصد پروتئین دارد. در آبهای ایرانی دریای خزر، ۱۲/۶ درصد وزن بدن این ماهی از خاویار است.۲۹/۷ درصد خاویار تولیدی ایران در سال ۱۳۵۱ از فیل ماهی بود که در سال ۱۳۷۳ این مقدار به ۹/۵ درصد کاهش یافت.
صادرات گوشت ماهی اوزون برون
نوع اوزونبرون پرورشی دارای ۲۱ درصد پروتئین، ۱٫۴ درصد چربی و ۷۶٫۸ درصد رطوبت است. تخم اوزونبرون دارای ارزش غذایی و اقتصادی زیادی است. طبق تحقیقات انجام شده میزان پروتئینگوشت اوزونبرون پرورشی نسبت به اوزونبرون دریایی بیشتر است و میزان چربی آن کمتر میباشد. طرز تهیه اوزونبرون متفاوت است و هرکس طبق تجربه میتواند یک غذای فوقالعاده از اوزونبرون تهیه کند. طرز تهیه اوزونبرون را میتوان با در نظر گرفتن علایق نسبت به ترش یا شیرین بودن آن انجام داد.
انواع ماهی های خاویاری
- فیل ماهی
- اوزون برون
- چالباش
- قره برون
- سیبری
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.