صادرات صیفی جات گلخانه ای ارگانیک
تفاوت بین سبزی ها و صیفی جات در این است که براساس توضیح گیاه شناسان میوه بخشی از گیاه است که از طریق گلدهی تولید می شود و همچنین بخشی از گیاه است که دارای دانه می باشد و به سایر قسمت های دیگر گیاه مانند ساقه، برگ، ریشه و حتی جوانه گل سبزی می گویند. به همین خاطر صیفی جات از روش گلدهی به وجود می آیند؛ در گروه میوه ها قرار می گیرند.
از نظر پخت و پز و فرهنگی احتمال دارد هر دو در گروه سبزی قرار گیرند. صیفی جاتی که به رنگ زرد هستند، دارای ویتامین A هستند و برای تقویت چشم سودمندند، صیفی جاتی که به رنگ سبز هستند، برای خون سازی مفیدند. چند نوع صیفی جات را در این مطلب گفته و درباره فواید آن توضیح می دهیم.
بادمجان: افزایش نیروی معده، تسکین دهنده گرم، تغییر بوی عرق به بوی خوش می باشد. برای خوردن بادمجان باید پوست آن کنده شود و تکه تکه گردد. بعد از آن رویش نمک بریزید و در یک کاسه آب قرا دهید تا آب آن سیاه شود. این کار را چند بار تکرار کنید تا دیگر آب سیاه نشود. خربره و هندوانه باید به عنوان میان وعده صرف شوند.
تمامی محصولات با قیمت بسیار مناسب و در بسته بندی شکیل و عالی متناسب با تقاضای شما در اختیارتان قرار می گیرد. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ی لیست محصولات و قیمتشان با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید، همچنین شما می توانید از طریق ایمیل زیر با ما در ارتباط باشید.
منبع: صادرات و واردات ایران
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.