صادرات گوشت خاویار یخ زده و وکیوم شده
صادرات گوشت خاویار یخ زده و وکیوم شده باید با اخذ مجوز صورت گیرد. پس از بسته بندی شکیل و استاندارد برای صادرات به کشور های عربی آماده می گردد. بسته بندی گوشت خاویار مستلزم رعایت نکات اعلام شده از سوی دامپزشکی و ارگان های نظارتی می باشد. صادرات گوشت نیز مانند صادرات خاویار نیز به رعایت کلیه نکات بهداشتی و اخذ تمامی مجوزهای صادراتی می باشد.
شرایط حمل و صادرات گوشت خاویار
گوشت خاویار را برای نگه داری در مدت زمان بیشتر و حفظ سلامت گوشت در مدت زمان حمل و نقل در بسته بندی های وکیوم شده یا به صورت یخ زده قابل حمل می باشد. گوشت تولید شده در مراکز پرورش ماهی خاویار به صورت یخ زده و وکیوم شده صادر می گردد. گوشت خاویار بسیار کمیاب و با ارزش می باشد و گزینه ای مناسب برای صادرات به کشور امارات و قطر است.
انواع ماهیان خاویاری صادراتی
- فیل ماهی
- اوزون برون
- چالباش
- قره برون
- سیبری
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.